Bottas , Elmia , Stec TV , Fler förare , 30 Mars , Fler samarbeten, Team Presentationer , Garage besök Mycket läsvärt denna veckas STEC Blogg.

Team El Toro gör detta mycket bra från Värnamo.

Välkommen team El Toro kommer köra Light 2019 och som karting mästare känns klivet till stor bil som en naturligt steg Stort lycka till.

Alla bilar som tävlar i STEC 2019 ska ha ett uttag i bilen vanligt 12 Volt för att kunna montera en kamera i rutan. Sladden är 3 meter lång så man kan montera sitt uttag i princip var man vill och kameran är ca 5 x 5 centimeter och monteras med en sugpropp allt detta kommer delas ut innan start och samlas in efter målgång eller som media till domarens bedömning. ” Video granskning” detta för att vi ska ha STEC som en sjyst racing serie och vi kommer fortsätta jobba för olika tekniska lösningar då vi tror det är framtiden. Så kamera och Walkie Talkie kommer delas ut och Walkie Talkie skall monteras så föraren kan höra den och vi har valt kardborre i STEC Audi bilarna det finns säkert andra bra lösningar och detta kommer vi gå igenom på Sviestad.

Första provsändningen ligger nu ute på STEC egna Youtubekanal. Detta första avsnitt handlar om Endurance klasserna och hur du kan börja.
STEC välkomnar sammarbetet till Elmia i samverkan med bla www.roadrace.se
Vilket Race Bottas gör i premiären i Australien och det som imponerar är just att han inte accepterar teamorders. ”I want 26 Points” och Valtteri samlar kraft och kort efter ordern att säkra så slår han till med dagens snabbaste varv stor eloge och detta med att stå upp för det man tror på är oerhört viktigt för att vara en ryggradslös är det största av misslyckanden.
https://www.youtube.com/watch?v=NdD8gEGj0to
Team Raptor kommer till Sviestad med 4 av teamets snabba SSK bilar. Detta med tidig Test & Tune som 30 Mars med STEC är populärt och blygsamma avgiften på 990 kronor per bil känns som helrätt hälsar Klaus Tott och Henrik Sondell som gärna bjuder in fler racing vänner.

Anmälda team Vi kommer göra en officiell Lista på Facebook men även på bloggen inför premiärerna 6 April Malmby och 14 April Mantorp.
Så ser ni vilka som ni kommer köra emot och vilken klass osv.

Handskar skor teamkläder jackor pike underställ osv kommer vi kunna erbjuda inför premiären och just kittet för
4,995 hela paketet verkar vara lockande.
Swish , kontakt , förskottsfaktura + Moms går jättebra
men vi kommer inte ha efterfakturering. utan ska man ha grejer , Startavgifter , matkuponger , boxar , ström osv så betalar man förskott.

Boxarna på Mantorp finns 6 stycken med plats för 2 team per box kostnad
1200 kronor från 18,00 13 April till 14 April 18,00
12 team får möjlighet att stå inne med värme bokas och betalas på Sviestad Boende på Mantorp samma sak vi har bokat Stugorna inne på Mantorp
och de finns nu att hyra för 300 kronor per säng. Egna lakan men väldigt skönt att lägga sig på inne på banområdet och vakna utvilad.
Lunch kommer serveras på samtliga banor 2019 och som tidigare är det aldrig okey att ta med egna grillar osv i depåområdet men tanke på brandrisk osv utan det kommer alltid finnas mat.
Depå Boxar på Mantorp håller mycket hög klass. Stora ljusa breda 1200 kr per team och man delar lätt box i dessa fina byggnader.
Nya duktiga medarbetare i STEC Säkerhet organisation.
Mikael Danneman är 50 år och har följande utbildningar
instruktörsutbildning första hjälpen och hjärtstartare.
Rökdykning och brandbekämpning i fartyg.
Detta känns mycket bra och Micke kommer vara med och stärka upp brand och räddningsenheten på bana och tankdepå.
Vi kommer även anlita ännu en duktig tjej Elin som arbetar med akutsjukvården i Stockholm samt vi hoppas Maria och Johan kan fortsätta hela 2019 trots lite knäoperationer på Johan men vi håller tummarna.
Har du köpt in sommardäcken till racebil , dragbil , firmabil eller familjens bil ? Kontakta oss på stec@stec.se för bra pris på riktigt bra däck.

30 Mars 100% Gratis att besöka STEC och våra samverkansgrupper och förare. Vi vill finna en öppenhet inom Svensk Bilsport och har nu flera duktiga team , förare i olika bilsporter och det kommer finnas bilar att pröva på plats. STEC i samarbete med Compier Motorsport kommer låta dig kunna pröva V-8 Street Stock car , Legend bil samt flera andra bilsport bilar och du kan även köra med din egna gat eller racebil på banan. 990 kronor kostar bandagen med egen bil 200 kr per varv för att köra en Legend med maximal körglädje. T med hjälmen eller låna en på plats. STEC bjuder även in till seminarium och hur du kan börja köra i STEC 2019 och hur man kan lösa en plats i hyrbilsteam. Vi kommer även kunna hjälpa till med medåkning osv. Vi börjar köra på banan redan 09,00 så samling bör sker i inskrivningen redan 08,00. Välkomna.

Nummer kommer delas ut på Sviestad 30/3 eller på premiärmorgon.

Minnestavlorna har kommit till kansliet så varje vinnare får en tavla 2019.
Teamjackor är nu under arbete och kommer inför premiären 2019 kan beställas för 399 kronor bli du snyggast i depån 2019 .
Tack Seppbrons Svea Husbilar WT9 Invest X safe Yokohama Nisses Ledstars osv. 200 exlusiva jackor finns beställda.

STEC Valfrihet fick ett väldigt kul samtal igår av en duktig förare som var så glad över att vi kunde sälja racing skor för 599 kronor utan att lägga på 400 kronor till FIA. Vi säger att förarna måste få välja sin utrustning och all körning sker alltid på eget ansvar. Så vi kommer fortsätta med detta att ge förarna valfrihet under ansvar men vi tror på denna modell.

Tävling till alla barn och vuxna inför 30 Mars. Alla som ritar en teckning med valfritt bilmotiv kommer vara med i en tävling där man kan vinna att få åka med i en racebil på Sviestad. Låt geniknölarna växa fram måla , rita med fantasin komma fram tagga STEC på facebook och ta med teckningen till Sviestad och lämna in i domartornet och alla får en Kryssning med Viking Line som är en av samverkande företag 2019.
STEC Light 5 Maj extra insatt tävling som ingår i cupen 2019 Jättekul med fler banor och denna bana ser ut så här perfekt Light bana.
Starten är nu nära för 2019 Vi vill tacka er för att ni kör för STEC 2019. Och vi från domartornet funktionärer räddning rescue ska göra allt vad vi kan för att det ska bli en toppen säsong.
Vi passar på att önska er alla läsare , följare en riktigt bra vecka.
Vill du ha kontakt med oss så skicka ett email stec@stec.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s