Nya bilar till STEC , Rally VM , TV Studion och Framtidens Bilsport. Nya öppet tider. Fullspäckad Måndagsblogg.

Välkommen till Veckans blogg läsare och ni vet väl att ni kan prenumerera på bloggen kostnadsfritt så skickar vi den direkt till er email adress.

Veckan börjar med studiebesök i Värmland Torsby av en bra anledning. Se gärna klippet..

Vi behöver synas mer inom Motorsporten och detta gäller även STEC så vi kommer nu gå ut med en tävling. Det team som fram till premiären 14 April gör ett Youtube klipp , och får flest visningar från nu till Mantorp kommer få ett bonuspris i samband med förarmötet. Skicka den filmen gärna till oss också så hjälps vi åt att sprida infon. exempel Philips film har över 1000 visningar och jag som är gammal har ju svårt för musik i filmerna men fräckt filmat osv . klicka

Startklar STEC Light bil säljes för 10,000 finns i Rimbo och kan levereras för bensinkostnader. klar med racing stolar bälten rensad massor med körglädje kontakta
070-7982378 för smidig affär. Obs tjejerna ingå inte utan de ska köra ett av världens största rallyn enbart för tjejer och vi från STEC arbetar aktivt för fler tjejer till bilsporten så lycka till http://www.rallyeaichadesgazelles.com/en/the-event/gazelles-femmes-modernes/

NYA ÖPPETIDER på STEC kansliet.

Email är öppet 24/7 stec@stec.se den öppnas varje morgon och kväll. Telefon 070-798 23 78 Tiderna 09-12 samt 19-21 Messenger öppet dygnet runt perfekt redskap för kontakt.

Framtidens Bilsport kallar sig www.msrx.se 

Stec kommer stötta dem med vår kunskap om räddning sjukvård och även berätta om att det finns möjlighet att köra MSRX och direkt fick de påhopp från SBF så därför är denna så viktig att upplysa aktiva om detta länk 

Sist lite info om eventet som gick under helgen STEC on Ice. Detta var riktigt kul tyvärr bara 1 STEC bil och det var Claes Frisk med sin fina Golf som också var dagens snabbaste förare. 10 bilar tävlade och nästa gång körs på isen 9-10 Mars hoppas fler vill vara med då
https://www.simplesignup.se/event/140806

Boka in i kalendern 20-22 Juni kommer STEC ordna en resa till WTCR till tyskland mer info om detta kommer på nya hemsidan som nu arbetas frenetiskt med. Detta är en upplevelse Hemsidan kommer lanseras i samband med första tv sändningen som kommer på bloggen youtube facebook twitter under denna vecka. Vill ert företag synas så ropa till 1000 kronor är en liten peng för ett sånt stort kontaktnät. Och vill ert team komma och vara med så välkommen första inspelningen sker nu på Onsdag i Farsta Stockholm ring oss för mer info 070-798 23 78 Vi kommer då också lansera en ny samarbetspartner som kommer vara ett mycket bra stöd för er aktiva som behöver grejer mer info kommer på STEC TV. Vi önskar er alla en riktigt bra vecka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s