TV studio premiär och förklaringen med FIA utrustningen. Samt Team Orange

tv

STEC jobbar med att profilera serien och nu kommer nästa grepp.  TV-Soffan med premiär sändningen den 13 Feb.  Vad vill vi då visa?  Det viktigaste naturligtvis nämligen dig ?  Vi vill visa att racing inte enbart är för miljonärer utan att Långlopp är något man ska kunna göra med ”vanlig” lön och sakta sakta tvätta bort den lumpna stämpeln att racing är något omöjligt  , smutsigt , dyrt och livsfarligt.   Vi vill du kommer och berättar om dig och ert team.  Hur ni startade och hur ni förbereder säsongen och tankarna om att vara med i Svenska Mästerskapet inom Långlopp racingen.  Vi kommer även bjuda in sponsorerna och tekniska gänget kommer gå igenom hur besiktningen går till och funktionärerna kommer få komma till studion och berätta om deras roll i serien.  Vi börjar den 13 Februari och studion är i Farsta / Stockholm sen kommer den komma med ut på tävlingarna men detta är nu inför och mellan tävlingarna under 2019.  Vill man som företag vara med och synas på ett föredömligt sätt så har LXP Media som ska sköta detta en prisbild på 995 kronor per sändning.  Vi prövar detta och varför inte en TV Studio direkt från Elmia Mässan 2019?   Team Skeppsbrons  Team El Toro och Team Orange kommer vara de team som kommer representera STEC under påskhelgen vilket känns väldigt bra att intresset är stort att vara med och belysa sitt team och STEC som organisation.  Ring 070-798 23 78 för att prata om TV Studio.

team orange

Team Orange med sin fina Audi A-3 betalade Årskortet under helgen och teamchef Mikael Finneman från Värmdö kommer vara en vass kandidat till mästerskapet inom klassen Standard eller klass 1 beroende på däckslösningen men att det blir Yokohama är redan klart vilket är kul att fler finner lösningen med att beställa teamets däck genom STEC och få bästa pris därigenom. Team Orange körde alla race inom Light  2018 och tar nu ett steg in på de stora banorna.

FIA utrustning och STEC Utrustning.  Vad är skillnaden ?  Vi fick under våren 2018 ett samtal att vi inte skulle hänvisa vårt regelverk emot FIA vilket det stod i grundregelverket.  FIA är en organisation som  4 stycken föreningar i Sverige är https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_FIA_member_organisations

Detta öppnar otroliga ekonomiska möjligheter att kunna göra mycket saker mer kostnadseffektiva. Vi kommer godkänna FIA utrustning och även amerikanska märkningen som heter SFI.  Men vi kommer även kunna lansera STEC godkännande utrustning.  Vi kommer exempelvis kunna godkänna dessa Handskar vi lanserade förra veckan. 495 Kronor istället för 1495    Men det viktigaste är att du som aktiv får välja vilket inte varit möjligt tidigare inom Svensk Racing.

https://www.radne.se/Product/28272504/Handskar-Tech-1-Z-Svart-Vit-S

http://www.stec.se/samarbetspartners/stec-k%C3%B6p-dina-grejer-hr-38377786. 

Så framåt för fler förare bakom ratten det får bli slutordet på denna extra insatta blogg då TV avtalet blev klart under kvällen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s