Februari Snökaos , SM Vinnare , Ännu ett årskort , Premiär i Sala med flera STEC Team. Samt Legend bilen klar.

pt1

Ny Vecka och STEC Bloggen skrivs Vinterkaoset. Först vill vi säga stort grattis till nyblivna SM segraren i Virtuell Racing Tobias Olsson som knep hem segern före Robin och Michael i finalen som kördes Live från Sundsvall.  Kruse och Holmudd skötte speaker jobbet med bravur och STEC Hasse var på plats och kikade på förberedelserna vilket är kul då detta var för första gången de tävlande fick det erkännande som vi anser att är man bäst i Sverige så ska man även kunna få SM statusen så stort grattis till de som tävlade men även hela organisationen som byggde upp detta vir

STEC Legends egna PT Cruiser med nummer 13 efter segraren 2018 Magnus ”elden” Brodin  fick köra debut i helgen men det slutade med drivaxelhaveri.  Men tanken är att denna PT Cruiser ska belysa Legend Trophy 2019 som nu har klart med en gruskalender  vilket känns bra att kunna erbjuda förarna fler tävlingsdagar men framför allt även kunna ordna dirttrack race med Premiär i Maj.  STEC 14 APRIL (6)

Appropå dirttrack så gick premiären inom Enkelbilsport med bland annat flera STEC förare. Team Fransson Racing   Team Orange Racing med Finneman  passade även på att köpa ett årskort till alla tävlingar inom STEC Racing med teamets fina Audi A-3.  Tävlingen kördes i Sala och silver plats fick bla Jonas som kör vanligtvis i Team EDE som vann riksmästerskapet i Långlopp.     Jättekul att ni gör något åt gasabstinensen och prövar denna enkla bilsport.    Nästa tävling är isen i Torsby 9-10 Feb och Uppsala den 16 Feb.      Bloggen blir lite kort  men jag skyller på vädret som bidrog till detta haveri med tåget till Sollefteå i kväll så bloggen kommer ut 02,00.   Obs Yokohama har börjat sälja däck inför sommaren så beställ gärna Yokohama  direkt från STEC så kommer vi ordna bästa pris   Väl mött i snö kaoset

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s