Fantastisk helg och nu blickar vi österut Veckan blogg full med kärlek ?

Hasse bröllop Tierp

Tack för en fantastisk helg på motorstadion Tierp Arena där Hasse blev bortgift med sin Estrid.   En helg fylld med kärlek både på och utanför banan.  En extra dimension på STEC Light tävlingen var detta. bullracing kurvan

Vi döpte kurvan på Tierp Arena till Bull Racing detta grymma team som teamchefen som olyckligt la handskarna på hyllan block 41 år gammal.  RIP Jonas detta var en hyllning till dig och tack Sambo Nina Rosén för att du inramade detta på detta vackra sätt idag med eldsprutande BMW bilen som idag tävlade i Bull Racing flagga.

Ny förare i team Biljouren   Stepahnie Monthan kanonduktig tjej som idag klippte en av Tierps snabbaste tider.   ”Så jävla kul” berättade hon när hon klev ur bilen.  Välkommen till STEC och vi välkomna fler tjejer inför höstens race för nu blickar vi framåt. monten

Gotland Ring häng med på en presentation https://www.youtube.com/watch?v=HB-4F-hG4mw&t=144s

En av Sveriges och kanske norra europas mest dynamiska banor.   kallas Europas norra Nurnburgring.   Varje varv är en upplevelse och jag råder er att ta färjan och kör hela helgen 22-23 September.  Njut ta med vännerna och ha kul på så många olika dimensioner.   Resan är målet?  Nej Resan är en del av en mycket trevlig helg. Vi bokar med rabattkoderna på denna länk http://www.stec.se/gotland-22-23-september-38546093  Vi kommer upp med hela tidsschema program osv under denna vecka.    Vi kommer köra både 1,2,4,6 Timmars  Racing   Light 4 timmar samt Legend och bankörning.   Vi från STEC tycker det är kul att köra på Sveriges med östligaste belägna bana.   Vi bjuder som alltid in både nya och erfarna team.  och detta känns bra.   Priserna är dynamiska    och boka minst 7 dagar innan tävling  15  Sep sen kostar det det 500 kronor extra.   Bokningslänk  https://simplesignup.se/event/130569

Hur gick då tävlingen i Söndags 4 timmars Light ?

 

Team Willa

Team Epin

Team Orange

Tack alla team som tävlade tierp arena söndag 2 september

Fler bilder från helgen finns här

Klicka för bildspel 

Hasse nöjd

Hoppas vi ses på Gotland  ser fram emot detta.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s