Grattis Team Willa och stort Magnus Brodin.

 

willa

Lördagens Light tävling avgjordes på Mittsverigebanan och vann gjorde Team Willa  som hade toppat laget med Pelle Bonell och Robert Falk både meriterade från STEC Racing.  Det var ett mycket varmt lopp som vi justerade genom att ha 2 pauser för vätska.    174 varv var nytt rekord på 4 timmar och Pelle körde dagens snabbaste varvtid, 1,16,734

gevlarna

Team Gevlarna  visade upp sin fina Mitsubishi Colt  som visade bra fart och är perfekt köpläge för blygsamma 30,000 får man oerhört mycket bil och körglädje så gå ihop 3-5 förare och köp denna bil så har ni en kanonbil inför hösten. Teamet har just gått stegen från Light och nu tävlar med sin Renault i klass 1 Racing vilket visar att denna modell fungerar bra.

 

svart 13 front

Intresset för V8 satsningen var stort och flera förare valde att testa på banan.  Vi kommer ta med den bilen även den 25 Augusti och låta förare pröva denna då vi tror mycket på V8 konceptet och just att låta förare få pröva bilen innan köp.  Vill du pröva eller har vänner som du tror detta skulle passa dem så ta med dem till banan och så kommer vi ha 1 timme där förare kan få pröva denna bil.

Den 25 Augusti när vi ändå är inne på detta datum.

Tider anmälan boende, el och finns på hemsidan

http://www.stec.se/anm%C3%A4lning-blankett-samt-tidsschema-35845618

Tycker man det är bökigt att boka så meila på stec@stec.se så hjälper vi dig.  Vi kommer även släppa några fler platser till festen på Tierp Arena där vi kommer köra mycket bil och sen på kvällen ha en speciell fest och du är välkommen bokning sker på hansestrid.se

brodin

Magnus Brodin körde 78 mil enkel resa och körde massor med Legend i Lördags, Grym prestation och vi slutade precis innan regnet kom med sina 40 mm som för många efterlängtade sommar regn.

Kommande datum för STEC

12 Augusti Malmby   test , träning och STEC Light körning.              Perfekt dag att låta nästa generation förare och sponsorer komma och för er team möjlighet att visa upp er satsning ta kontakt med oss för lösningar.

25 Augusti Heldag racing hela tidsprogrammet finns uppsatt på hemsidan smidigt att läsa klicka här för all info 

1-2 September  Tierp Arena   Bilsportfestival

22-23 Gotland Ring   Läs mer om resan här

http://www.stec.se/gotland-22-23-september-38546093

Avslutning Sviestad   13-14 Oktober   Vi har alla möjligheter till att få en väldigt bra andra halva av säsongen.  Och vi önskar alla nya och etablerade team stort lycka till och stor tack att ni ger oss förtroendet att arrangera ert tävlande i Svensk Bilsport.     Vill ni leka på gruset under mycket enkla regler kika på www.enkelbilsport.se  massor med körglädje och man behöver ingen licens utan kom till banan och ha kul. Där sår vi drömmar för många nya långloppsteam för nyetableringen får aldrig stanna upp.    Så hjälp oss att skaffa fler medtävlande för ert team vi bjuder på upp till 1000 kronor för varje nytt team som anmäler sig genom ert team till Racing serien och 500 kronor för Light.    Vi ses på banan………

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s