Viktig information om en av Sveriges absolut häftigaste racebanor och Festen på Tierp Arena.

gotlnad

 

Det är dags att börja planera Gotland. 

Information om banan  , resan , boende finns här 

 http://www.stec.se/gotland-22-23-september-38546093

Video  

Duktig förare Marcus Fabricius som även kör STEC i Team Nordic Light.

 

Varför kommer vi nu med detta redan i Juni ??    Jo för vi vet att just dessa tävlingar kräver planering  med teamet , jobbet , familjen osv.   Plus att vi alla har något att se fram emot.   Vi kommer även ha möjlighet för 490 kronor låta våra vänner sponsorer köra i pausen och pröva detta att köra på denna fantastiska  anläggning.

Hemsidan får ny setup och det finns plats nu för era unika sponsorer  att synas på er teamsida  så meila in gärna mer information så fyller vi på allt eftersom med information. 


Sponsring av ert team. 

Många av er har god ekonomi för det behövs inom Racing. 

Men sponsring kan också vara en del att kunna jämna ut och kan vara skillnaden att åka med lite vassare grejer i bilen än att fått göra avkall och köra på ex gamla däck . 

Vi kommer nu göra allt vad vi kan för att hjälpa er team med sponsringsrelationer. 

Fribiljetter obegränsat till er team för att kunna erbjuda era VIP gäster  läktarplatser eller en fribiljett att köra in sin bil nära depåområdet. 

Vi kommer kunna erbjuda VIP guidad tur av hur det går till med vandring i depå , tidtagning  ,  tävlingsledare och gå ut på banan. 

Detta för att göra upplevelsen mer påtaglig för besökarna när de kommer för att heja på just ert team. 

Tierp Arena 1 September ??  Då kommer vi lägga mycket fokus på just detta med ett GT-open race 60 minuter men även kunna erbjuda en uppvisning med STEC team och vi kommer kunna erbjuda Middag , Lunch  och ett perfekt tillfälle att bjuda in sponsorer till att kunna ta del av en STEC dag med mycket rund aktivitet  som el , gokart till juniorerna  bankörning med både gat och racebilar.   Vi kommer ha finbilsparkering och en riktigt fest då Hasse har bokat arenan på kvällen för han 50 års fest som kommer bli en bilsportsfest så boka den gärna i kalendern.

Vi kommer även köra ett STEC Light race som även det kan bygga på att samla sponsorer runt sitt team och göra en enklare bil där ni bjuder in gästerna att vara med och tävla  Där kommer vi också erbjuda Race Taxi med duktiga förare för din kompis eller svärmor som du tror skulle behöva få sig en riktig resa av vår egna The Stig  i denna häftiga bil  

bastard sommar

Känner du företag som vill sponsra STEC på något sätt och synas i utskick sociala medier osv  tveka inte att ringa 070-798 23 78    Tillsammans blir detta med STEC riktigt bra .  Stort tack för du som läser detta tävlar inom STEC Motorport 2018 

30 Juni Lundabanan

21 Juli Mittsverigebanan

12 Augusti  Malmbybanan

25-26 Augusti  Mittsverigebanan

1-2 September  Tierp Arena

22-23 September   Gotland Ring

13-14 Oktober Sviestad  Finaler

time-attack

Time-Attack 490 kronor för ordinarie STEC TEAM vem är snabbast i teamet ??  kom och pröva att sätta dagens snabbaste varvtid     Meil inboxen är öppen 24 / 7 hela sommaren ös på frågor , tankar , ideer , förslag . önskemål  ris , ros  förbättringar 

Gastutan senast var ett direkt förslag från team YRC  det funkade skitbra 

samma med den stillastående starten sist för Legend  skitkul. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s