Anmäl teamet nu och spara pengar..

mantorp logga

2 Juni  6 timmars på Mantorp 4995  Sveriges lägsta pris för denna form av bilsport anmälan finns här https://simplesignup.se/event/130565

Vi vill kunna erbjuda er tävlande team så bra service som möjligt när ni kommer så därför är det viktigt att vi på förhand vet om ni kommer så service med Boxar , Transpondrar , inskrivningen fungerar på ett så smärtfritt sätt som det bara går.

Här finns tiderna och blanketterna inför tävlingen

http://www.stec.se/anm%C3%A4lning-blankett-samt-tidsschema-35845618

Mantorp Park kommer ha Lunchserveringen öppen för publik och team.

Resultatlistan från race 1 finns

här http://www.stec.se/resultat-varvtider-37510004

Startlistan är spännande denna gång med flera team som tyvärr inte kunde vara med på race 1

Team M Motorsport har laddat i garaget

YRC Med den fina Audin kommer

Team Gevlarna gör årsdebut

Team VMS  kommer denna gång

Team Häsen säger det ska hålla denna gång

Tommes Pack är laddade för att ta upp kampen med Nordic Light

Team 1 vet vi inte är nöjda med sin placering i tabellen osv osv

Vi skriver 30 team på startgridden den 2 Juni och med det Sveriges största startfält och vi vill tacka er tävlande för ert engagemang och beundrar alla tävlande för STEC är ju för tävlande av tävlande.  Vi vet precis hur det är med all garagetid  , biltrailers , ekonomi , planering osv osv osv  Så att 30 team kan stå klara om en vecka och säg 3 förare i snitt det är nära 100 förare som brinner för långlopp och som gör detta möjligt med denna tävling.  Många säger att fan Hasse vad bra du gör detta.  Det är verkligen en fel formulering för det är ett stort teamarbete som måste fungera.

Banfunktionärer  , räddningsbiten , tidtagningar/resultat , tävlande team , domare , tävlingsledare osv osv Saknas 1 bricka i detta pussel så faller tävlingen och därför är vi så glada över att kunna presentera denna tävling på en av Sveriges finaste racingbanor med Sveriges bästa team då detta är det enda öppna SM som finns i Endurance och det är vi stolta över.   Så sträck på er team ni ska köra SM nästa Lördag och ni gör detta riktigt bra.  För så lite kollisioner , incidenter , bråk , strul som vi har det på tävlingarna är i princip ingenting. Däremot finns det massor med körglädje , depåvänskap och en värme mellan teamen och funktionärerna.

Behåll den värmen och vi kommer få en fantastisk fin säsong  här kommer lite filmer som motivation och vi ses den 2 Juni och 16 Juni innan vi tar sommarlov.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s