Veckobloggen varje Måndag

pick uo

STEC erbjuder nu provkörning av äkta Racing  V8 Pick up med en möjlighet att köpa den direkt efter testet.   2 Juni kommer detta testas att kunna vara med och provköra.     Garanterat massor med körglädje.   Provkörningen kostar 990 kronor  Både på Mantorp , Mittsverigebanan  2 Juni.

STEC Startar nu Racing School söker engagerade instruktörer och elever.   Vi kommer nu starta upp först en grundkurs och sen fortsättning  steg 1 steg 2.   för intresse anmälan både som förare eller instruktör  skicka ett email stec@stec.se

STEC nu även på Europamästerskap nivå ??    STEC funktionärgrupp har jobbat hårt med mycket utbildning och nu börjar det bli ringar av vattnet av detta ständiga förbättringsarbete.   Så nu kommer vi finnas med på Europamästerskapet i Dragracing på Tierp Arena  vi har även varit uthyrda på Rallyn , Trackdays , Street race , Drifting.    Kul att detta nu uppmärksammas http://www.stec.se/stec-r%C3%A4ddning-sjukv%C3%A5rd-37533862

STEC  festivalen kommer ske i dagarna 16,17,18  Juni  på Sviestad.  Programmet kommer vara fullspäckat med bilsport  16 Juni   6 Timmars Racing   17 Juni   STEC Light och Trackdays Time-Attack   18 Juni Elbilens dag där vi verkligen ligger i framkant och Kinnekulledagen var ett lysande exempel på att dessa elbilar är ruggigt snabba på banan.   http://www.stec.se/elbilens-dag-2018-38377786

STEC KÖR I NORGE 2019 ??

Vi har under våren haft kontakt med ett gäng Norska team som vill börja med Endurance och tycker  STEC mycket fria regelverk är det som lockar har önskemål om att STEC  lägger en deltävling 2019 på Rudskogen ?   http://www.rudskogen.no/  Som alltid kollar vi med er förare innan vi fattar beslut så detta skall ses som en förfrågan för er team just nu och inget spikat.  men en preliminär kalender skulle kunna se ut 2019

April Mantorp

Maj  Rudskogen / Gotland Ring

Juni  Gelleråsen  / Mittsverigebanan

Augusti Kinnekulle  / Ring Knutstorp

September Tierp Arena / Sturup

Oktober   Sviestad  /  Anderstorp  Final

Meila gärna in ditt teams tankar förslag.

2 Juni Mantorp Park.  En av Sveriges klassiska banor  kommer bjuda på bra racing som alltid och inbjudna är Fillebaxter och EDE från MSLS 2 av Sveriges bästa Endurance team i klass 2.    Vi har även pratat med DK Racing och WOT Racing från ER och NSHC.  Detta för att skapa STEC till vad tanken är Sveriges bästa långlopp serie.    Vi kommer även se team Gevlarna med sin nya motor   Team YRC  jobbar för en lösning med Brovallen Design.   Tony och Boris har flera snabba team som nu gör sig klara inför Mantorp samt denna lilla Ariel Atom jobbar för att fler Atomer ska kunna få plats då alla vinner på stora roliga startfält.     4995 kronor vid snabb anmälan https://simplesignup.se/event/130565

Nu önskar vi er alla bra garagetid och en härlig vecka.

yrc

25 aug

mantorp logga

breddstec våren

yokohamabeställ dina Yokohama däck på STEC@STEC.SE  Kanon däck för Svensk Endurance

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s