Måndag och mer information

nyhet

STEC är sällan rädd för innovativa förslag från er förare vilket skapar dynamik och engagemang i utvecklingen av STEC som inte får bli statisk utan pröva saker och sen göra en utvärdering om det är bra så fortsätter vi är det iskallt så lägger vi det i garaget i väntan på nya uppslag. 

5 Maj premiär av nya enkla STEC GT OPEN.   Vi vet att det finns stort intresse av att köra Endurance  eller Långlopp på svenska.   Men många bilar i garagen från inte ihop 3-6 förare så vad göra ? 

1-2 förare  test  kval på morgonen sen 60 minuters race vid lunch och hemma till middag.  Sockra detta med  lite Time-Attack och trackday i snabba gruppen och vips har du en heldag för varsin 1000 lapp och heldag på Kinnekulle 5 Maj. 

Pröva detta koncept med samma enkla tekniska regler på bilarna som i övriga STEC   säkerhet  stol  bälte och en bra rejäl bur  sen avgör däcken hur fort du vill köra och så finns den enkla standard klassen.   Enkelt lätt att begripa.  och lätt för oss tekniker  titta på däcken så vet man vilken klass. 

205  klass 1   225  klass 2  gat eller R däck välj själv  Standard kör allt med 205 gatdäck då du ska kunna komma med bilen från gatan och kunna vara med. 

anmälan 

25 aug

Bygget av nya bansträckningen på Mittsverigebanan pågår för fulla muggar vilket är kul att det satsar inför den 25 Augusti   STEC i Norrland det ska bli kul  så boka in 25 Augusti på nya Mittsverigebanan hemsida 

challange logga

Challenge premiär 12 Maj på Lundabanan utanför Uppsala.

Nu öppen anmälan både för race och gatbilar 2018  läs mer på hemsidan men ett perfekt läge att pröva din STEC bil oavsett klass.  Gatbilar blandas med Legend och andra raceklasser på ett enkelt sätt på ett militärflygfält 12 Maj anmälan klicka 

mantorp logga

Vi har fått db mätningen från premiären 8 April med berömt godkänt vilket är kul  att samtliga team tänker på denna viktiga del numera inom bilsporten. 

STEC LIght   presenterar dessa 3 tävlingar för de som vill köra riktig enkel bilsport i sommar. anmälan 

3 datum

Kul med så många som bokade Yokohama däck förra veckan det visar att många vill gasa.    Behöver du ny förarutrustning ?  ga

Ring Dan och Karin på   Hemsidan https://ga1.se/  hälsa från STEC 

Vissa snabba läser detta på Söndag men i morgon sitter vi i bilen på väg ner till Schmiedmann 10 års jubileum så behöver ni BMW grejer ring Victor på hemsidan 

Hoppas vi ses på Kullen STEC önskar er alla en riktigt bra vecka 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s