Måndag och viktig info.

starten

STEC LIGHT 

körde sin andra deltävling i Lördags  det var ett mycket bra startfält  22 Team  och nyrekryteringsplattan fungerar mycket bra  Vinnarna fick en heldag med körning på Kinnekulle den 5 Maj  viket känns bra.    Så fortsätt tipsa om http://www.stec.se/kalender–klasser/stec-light-34326931

 

Motortävlingsförsäkring  

Har varit en snackis om på olika forum och SMA har hävdat att vi inte haft bra villkor så nu har vi lagt upp allting om det skulle bli diskussion om detta så finns det att läsa på hemsidan så varje förare kan läsa.

 http://www.stec.se/motort%C3%A4vlingsf%C3%B6rs%C3%A4kring-34620484

Kommande race 5 Maj på Kinnekulle Ring 

Den 5 Maj är det premiär i STEC GT-Open   60 minuters race med 1-2 förare

Vi börjar på morgonen med test och kval  09,00

Sen kör vi tävlingen mellan 12-13    Vill man köra mer så kommer resten av dagen vara trackdays med Bavariaracing  och det kommer finnas mycket körtid.

De tekniska reglerna för en  GT-Open är samma som i STEC  med däcken som är begränsningen  Vi hoppas flera tar denna möjlighet att testa den nya GT -Open  klassen för jag vet att det finns mycket bilar i garagen som skulle passa bra för detta.

Man kan också se detta som en testdag med sin bil på Kinnekulle då anmäler man sig som det och kör utan tävlan perfekt möjlighet att testa denna bana och bil i vårsolen den 5 Maj.  Perfekt dag också att bjuda in sponsorer osv

anmälningslänk finns här  https://simplesignup.se/event/128525

2 Juni på Mantorp  Park 

Vi vill flagga redan nu för att detta kommer bli en stor tävling med mycket bilar  standardklassen kommer öka med ca 15 bilar då vi samverkar med Eontyre Cup  och Klass 1 kommer få kämpa rejält för att hålla STEC flaggan högst.   Detta är en test inför framtiden med en samverkanspartner som supporterklass i 6 timars racet.  Och tävlingsledare  Bosse kommer sköta detta på ett ypperligt sätt då Hasse är borta denna tävling med V8  tävling.   Men anmäl er redan nu så kan vi göra startlistor osv.   Anmälningslänken finns här https://simplesignup.se/event/130565

Förökning  inom organisationen 

STEC blir större och fler samverkans grupper tillkommer och vi behöver bli fler som jobbar inför och på tävlingarna .

Tävlingsfunktionärer  behövs alltid vara fler duktiga som vill se racingen från bästa plats.   ta kontakt med oss för bra start i organisationen med funktionärerna

Tekniker behövs 2 stycken som har ett bilsportintresse men även tekniskt intresse av att utfärda vagnsböcker  samt kort efterkontroll i  parc ferme.    Skicka oss gärna ett email för dessa viktiga poster   eller ring 070-798 23 78

 

 

Gotland resa  

Jag ringde och kollade bil-biltrailer  från Nynäshamn -Visby Tor  2814  kronor 2 förare

Bokas direkt på https://www.destinationgotland.se/sv/farja/boka/

Vi kommer jobba för att finna gruppresor / Idrottsresor  osv men det kommer aldrig kunna kosta mer än just  2814 kronor och det är bra att veta så inte diskussionen rasar iväg.    Så får vi se vad Gotlandsbolaget kan pruta på om vi blir ca 100 bilar.

yokohama

Däck  inför kommande Race 

yokohama erbjuder dessa priser om man bokar genom STEC

ADO8R  som är ett kanon däck för Standard och Light

pris ex

205 45 16   800 kronor

206 45 17   990 kronor

Racing däck

klass 1+2

AO52R

205 45 17    1600

205 50 16   1500

225 50 16   1800

225 45  17  1900

225 45 18   1990

Fraktfritt vid 8 däck eller fler   Moms tillkommer på faktura till företag.

beställning på stec@stec.se 

palmenco

Nytt smidigt system för alkoholkontroll   Vid  test Warm up  09,00 kommer det stå funktionärer så varje förare som åker ut på banan kommer blåsa då blir det ett perfekt 100% system att alla förare blåser vilket vi alla uppskattar.

 

Nu vill vi sista önska er en riktigt bra dag med mycket sol så kommer nästa nyhetsblog  om en vecka

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s