DATUM ÄNDRING I JUNI OCH ELMIA

bredd Mästerskapet fick igår en datum ändring på Sviestad

Korrekt datum skall vara 16 Juni istället för 17 Juni som tidigare.             LÖRDAG DEN 16 JUNI SKALL DET VARA STEC 6 TIMMARS   Vi beklagar denna ändring

och kör då istället GT-OPEN  den 17 Juni  men detta var något som inte Sviestad hade koll på själva att tävlingen för 6 timmars ska vara på Lördagar men nu i Mars går vi ut med detta så sprid budskapet  ni som har facebook finns det en länk här nu

anmälningslänk  klicka 

Här kan man boka sig till samtliga STEC 1+3+ 6 timmars lopp och vi ser gärna att många team gör som ex förra vecka  Roslagens Racing bokar ett årskort till subventionerat pris.   man kan betala kontant eller swish på plats men vi måste kunna få in anmälningar så vi kan skicka ut PM till de berörda med information som är verdefull när ni kommer till banan  depå område ev boxar etc etc

Elmia mässan kommer vi finnas på och man kan boka sig även där kontant eller swish och få en pratstund med oss inför säsongen   Men viktigaste budskapet är att 16 JUNI kör vi race nummer 3 i STEC 2018

 

Blue Travel Photo Collage (4)

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s