1 Månad till start.

bmw ice

Nu är det 1 månad kvar känns ju stört när man tittar ut med snöstorm och minusgrader och teamen testkör med isdäck på frusna sjöar ?? 

Men nu är det precis 1 månad till Premiären på Mantorp Park  STEC Light startar ännu tidigare redan 1 April på Malmby  perfekt datum även för er andra att testa bilen och se att grejerna är i ordning inför premiären.   Litet tids och planeringsschema

1 Har du anmält er till Licenskursen den 7 April ? 

http://www.stec.se/anm%C3%A4lning-blankett-samt-tidsschema-35845618

                                                         

2 Har du beställt tävlingsdäck  ?  overaller ?  Transponder ?  Boxplats ??     

 

 3  Har du bokat  nummer platta ,  bokat vagnsbok  ,  Bokat boende 

4  Har du klart med sponsorer  ?  har du klart med bilen och teamkamrater 

5 Har du klart med  GT-Open  Sprintracen  6 timmars  Light  känns det klart för ert team  var och vad ni sk tävla i 2018   Kinnekille , Tierp , Gotland ,  Känns det som du har koll på  brandskydd miljömattor  domkraftsplattor ??                         

 6 STEC tjatar ju om att  STEC är för förare av förare men hjälp oss med tiden att kunna hjälpa er .  Ni som tävlat flera år kan sluta läsa dessa 10 budord men ni andra  vi hjälper er gärna med allt ni behöver som racing olja , skor , biltrailer men  ni måste ge oss tid för dagen innan kommer det inte finnas hyrtranspondrar  boxplats osv.   

7 Har du läst  printat ut blanketterna som ska lämnas in för inskrivningen  kollat att vagnsboken finns och att bromsvätskan är bytt?   

http://www.stec.se/kalender–klasser-32711706

8  Har du läst allt på hemsidan www.stec.se          

9  Har du bjudit in vänner bekanta osv för vi bjuder teamet på fribiljetter bara du frågar     

10 Känner du dig i bra fysiskt form ?  Detta kanske låter jättefånigt men Endurance är en hård idrottslig sport både för fordon och förare. När var du på gymmet sist och lät hjärtat träna på lite belastning ?   STEC är rädd om dig som förare därför finns det  hjärtstartare osv på banan men tänk lite på detta  drick vatten innan race  försök sov  ordentligt osv .   

 

Lite datum 

1 APRIL testdag och Light på Malmby    7 April   Legend Race  Licenskurs  GT-Open Race  på Sviestad    8 April säsongstart på Mantorp Park   1-2 September Bilsportsfest på Tierp Arena 

Hjälp oss att dela filmer som denna för nyrekryteringens skull  Okey det var allt för nu och hoppas det rycker i gasfoten  Vi kör israce igen den 17 Mars i Värmland skitkul i väntan på vad som komma skall

 https://www.youtube.com/watch?v=8eLRt6QOUj0&feature=youtu.be

stec Championship

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s