Mästarteam , iskörning , Däck

YOKOHAMA_black_logo

STEC Tar nu upp beställningar inför säsongen på däck så vill ni ha dem hemkörda nu innan säsong start så beställ hem däcken redan nu för just Racing däck till klass 1-2 är sällan som handlarna har hemma på hyllan.

Har du ägnat helgen till hemsidan www.stec.se ?  Där står det bland annat info om hur starten kommer se ske och även om GT-Open som är en serie som du kan tävla med din STEC bil om du är 1-4 förare då tävlingarna där är 60-120 minuters heat. den 7 April kommer vi köra just ett GT-Open race läs mer på hemsidan.

bmw ice

Vill du köra på is ?  Detta är vansinnigt kul men även mycket lärorikt att kunna hantera bilen under sladd.  Perfekt träning alltså oavsett förkunskaper.  Vi kör igen den 4 Mars då i norra Stockholm https://www.youtube.com/watch?v=FukhaFWQ_lQ

Finns hyrbilar och detta bokas på www.enkelbilsport.se

annons

Vill du vara med i ett mästarteam?   Detta är få förunnat att kunna få bli teamkamrat i ett vinnande lag. Men Leon Jensen har meddelat att ev finns det 1 plats för en duktig förare att kunna vara med i team Blitz Racing 2018.  Skicka ett email till

Leon på klicka  och diskutera möjligheterna.

Tjäna 1000 kronor till teamet och kör ert säsongkort nu innan 1 Mars

25,000 kostar det innan månaden slår över för samtliga tävlingar och garantera din plats i Svenska Mästerskapet 2018.  kan även betalas på vändande företagsfaktura med moms.   här anmäler man sig till Licenskursen.  klicka   Anmälan till säsongen finner du här klicka 

Ni som vill köra light här kommer er anmälan klicka  

Stor fördel att boka årsanmälan är att man slipper köer på morgonen ert team är redan med i anmälningslistan och slipper strula med transponder då allt redan är klart. Detta gör vi för alla inblandade så boka så är allt klart gäller alla serier nu inför 2018   Välkommen till en riktigt spännande bilsort säsong. STEC kommer även i samarbete kunna erbjuda mycket bankörningar med gat eller race bil 2018. om detta kan ni läsa om på www.bavariaracing.se

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s