STEC ON ICE , MÖTE 18 FEB

bmw ice

 

åhhhhh vad jäkla kul dag vi har haft i Torsby idag.  Jag kommer somna med ett leende på kudden och i morgon studiedag på Svenska rallyt uppbyggnad.     STEC on Ice jag fick äran att prova Team Korte  mycket snabba uppdaterade bil i Racing klass 1.   Torsbybanan bjöd på en kanondag och det bokades direkt ett till datum den 17 Mars då vi kommer köra Time-Attack  on ice samt 4 timmars uthållighet ihop med www.enkelbilsport.se .

Denna vecka kommer vara planeringsvecka inför Söndagens möte.   Jag tjatar inte om detta utan nu vet alla om mötet den 18 Februari.  De som har långt att åka så har vi bokat ett par hotellrum och middag på Södermalm på Lördag kväll.   Behöver ni boende och mat så hör av er stec@stec.se  Vill ni köra STEC on Ice boka in er på hemsidan och ha en riktigt kul dag med valfria däck 500 kronor per bil kostar Time-Attack så ska vi kora STEC snabbaste förare on ice 2018.

 

STEC ON ICE   LÄNK 

 

mötesinbjudan 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s