tiderna och fri entre fixad samt presentation av 2 helt nya team till finalen

final legend

Finalen på Lördag kommer 2 helt nya team som vi gärna slår ett slag för.

Anderstorp Racing gymnasium klicka  kommer med 2 nybyggda bilar som vi från STEC är mycket glada över att se dessa ”next generation”  förare mekaniker osv komma.  Raceräven Henry Andersson är teamchef och vi säger stort stort välkommen till finalen.

Biljouren Stefan Wettervik har en plats i bilen på Fredag om ngn behöver skjuts ner.  STEC har behov av en förare till teamet som kan dra ner en bil extra från Stockholm.   Gulasch är inköpt som lunch på Lördag och loppets sponsorer står för entre avgifterna

John Wall  Tuning Chip  Yokohama  LD Care  Praxair Gas  Rimbo Auto Center Finess Tack för ert fina stöd under säsongen.

Förarplats det finns plats i STEC egna Opel Calibra för den som sent vill hoppa in i teamet kostar 5000 för en hel timme all inclusive   ring 070-798 23 78 finns 2 platser kvar i teamet Nu är det nära start   Välkomna sista chansen att vara med att äta segerbankett också på Lördag kväll för blygsamma 300 kronor ingår mat och mycket samvaro med racing förare kommer även bli bonuspriset och lite nytt skvaller om kalender osv för 2018

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s