samåkning och fler team anmälda

fransson

pappa och 2 söner Fransson från västra Stockholm bildar detta team med nummer 1 på sidan då de segrade i totalen 2016.  Team Fransson kommer och ska kriga om guldet även 2017.    Varmt välkomna killar.

 

Samåkning vi har flera från Stockholmshållet som vill ner på Anderstorp och varför inte samköra ner och upp. Perfekt tillfälle att träffa likasinnade och miljö är alltid aktuellt att värna om.   Facebook har en egen tråd som man kan skriva på om man önskar skjuts eller kan erbjuda   Facebook tråd om finalen finner du här

 

https://www.facebook.com/events/1021642344648933/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s