Nytt team , Deadline , Varvtider

lap

 

Varvtiderna från Tierp Arena finns nu här

http://www.stec.se/varvtider-37510004

Deadlines till banketten och anmälan till finalen är  16 Oktober sen kommer extra avgifter osv för att hotell och kockarna ska kunna hinna slakta oxen osv   boka allt ni behöver på  https://simplesignup.se/event/88399

50+

Team 50+ kör en liten udda fågel i form av Rover men de gör det med bravur. Uffe Kristine mfl är ett team med lång erfarenhet och gör alltid bra race.  Vi från STEC önskar er varmt välkomna till finalen på Anderstorp.

Vi peggar upp inför 2018 med en ny medspelare inom STEC organisationen då det gäller däck,   Så börja redan nu fundera på däck inför 2018 så ska vi hjälpa er med allt som har med den biten att göra och som det ser ut nu så kommer företaget kunna hjälpa oss att göra en däckverkstad på tävlingarna som kommer underlätta för er tävlande att kunna lämna in fälgarna på plats och få omlagt balanserat direkt på tävlingsbanan.

kinnekulle

Önskar ni en smidig transport så har vi möjlighet att för 2000 kronor köra ner tävlingsbilen från Sthlm-Anderstorp  bokning görs på telefon 070-798 23 78

film från Anderstorp finalen 2016 https://www.youtube.com/watch?v=i3TQbPf2D44

film om banan och om den största föraren Sverige haft

 

stec 1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s