Team nummer 2 Finalen och STEC Racing garage

ambKöp er Transponder ?

Vi sitter nu och försöker hjälpa teamen inför 2018 och en viktig del av sin satsning är att ha en fungerande AMB Mylaps transponder.   STEC säljer nu ut för blygsamma 1500 kronor styck med laddare och hållare.  Så kan ni sköta om detta själv och ännu ett mindre orosmoment att hålla reda på inför tävlingarna.   Vi kommer även hyra ut även 2018 för 500 kronor per race men vi ser gärna att ni har bra grejer och slipper strula med monteringar innan starten går.

STEC öppnar verkstad i Rimbo.  direkt efter finalen åker vi upp till nya STEC center på Vallbyvägen 18 i centrala Rimbo.  Där kommer vi kunna erbjuda teamen service i form av däckverkstad besiktningshall  burmontering 4 hjulsinställningar chip trimning  mappning etc etc.  Så vill ni ha hjälp hör av er så fixar vi det mesta inför nästa säsong

Detta i samarbete med RAC se filmen   

https://www.youtube.com/watch?v=xoRoO6oXITc

alfa romeo team inför finalen det är duktiga Jocke Qvarnis  Qvarnström

och raceräven och tekniska regeloraklet Sören Trygg som vann sist på Tierp Arena och Samuel sitter nu med resultat rapporteringen som kommer upp i kväll och det kommer vara hårt i toppen Välkomna team Its fun Racing/Trygg Racing till Anderstorp

alfa romeo

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s