Mästare tävlar i STEC

lindberg

STEC tjatar mycket om Bredd och Elit.

Till finalen på Anderstorp kommer en förare av toppranking  Mattias Lindberg.  Vann totalen i V8 Thundercars 2017 och har nog tävlat inom all Svensk bilsport.  Pappa Dan driver även http://www.ga1.se/startsidan som säljer allt du behöver för din satsning inom STEC.

 

Välkommen till STEC och vi kommer presentera fler kända namn inför detta race.

Bredden  Stefan Wettervik är en förare i team Biljouren från Åkersberga som alltid bjuder på ett garv i depå området.  Tävlat hundratals tävlingar med Krutcupen och började med Rally.  Kommer köra både STEC och STEC Light under kommande helg på Tierp och Stefan är en riktigt bra ambassadör för bredden inom STEC.   Och det häftiga är att Stefan bjuder alltid på sköna dueller under racet alltid sjyst men tight så känner du kanske backspegel kärlek i hårnålskurvan så kan det mycket väl vara Stefan som utmanar.

wttervik

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s