STEC kommer hyra ut en bil i den Svenska långloppsfinalen 21 Oktober med väldigt proffsig förarbesättning.

jtcc  STEC kommer spänna bågen inför finalen den 21 Oktober på Anderstorp.  Och erbjuda förarplatser ihop med teamkamrater som är bla tidigare Svenska mästare.   Bilen kommer tävla i klass 1 Racing och detta gör vi på allvar att utmana de teamen som ligger i topp.

1 Timmes körtid kostar 5000 kronor all inclusive med teamet.   Bilen kommer stå på plats och förarmöte med teamet på morgonen på Anderstorp.    Så ta möjligheten att vara med i finalen inom Svenska Mästerskapet inom Endurance.   För mer information kontakta oss på email stec@stec.se Vi ses på Lördag på Tierp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s