STEC ÅKER PÅ STUDIE RESA TILL MONZA

victor

STEC har varit på många olika banor under 2016-2017

Holland Irland Tyskland Polen Portugal England Estland Lettland Litauen Ungern

STEC har som mål att kunna lyfta Svensk Endurance och vi åker i Studie syfte för att lära oss hur de gör på andra banor och serier.    Denna helg besöker vi Italien och Monza där Victor Bouveng ska tävla i Internationell GT Open något som vi planerar att kunna inför i Svensk Endurance 2018 med tävlingar mellan 50-70 minuter långa med 1 obligatoriskt förarbyte.  Vi är också glada över Victors hjälp med VIP kort som gör att vi kan röra oss fritt i depå området och se detta på nära håll,   Vi hoppas ni alla får en bra helg och att uppladdningen inför Tierp Arena den 7-8 Oktober går bra,   Behöver man nytt gummi så har STEC några 225 45 17 och 205 50 15 kvar i R däck  som vi kan sälja av till Sveriges bästa pris 1400 kronor styck Nankang AR1 däck .    Skriv gärna i kommentarfältet eller ett email om dina tankar till ett STEC GT 2018.   Läs gärna mer om Victors satsning i Teo Martins Motorsport stallet   http://www.sbf.se/Nyheter/Nyttfranbilsporten/victorbouvengarklarforspanskamastarteametteomartinmotorsportienbmwm6gt3 

monza

ar däck

2 reaktioner på ”STEC ÅKER PÅ STUDIE RESA TILL MONZA

  1. Prövar att skriva att jag ser mycket positivt med GT serie på 2 förare blir detta kanon test på morgon och race runt lunch hemma till middag passar oss perfekt bra jobbat

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s