STEC gillar killar som Janne Gustafsson ?

STC_montage-1110x624

Janne Gustafsson är känd som Rookien 2014 när Janne som 51 åring debuterade i Clio Cup.  Men STEC känner honom som en varm kille som hjälper nya talanger att få möjlighet att köra racing i hans team STC.  Sådana killar gillar och uppskattar vi inom STEC och vi välkomnar dig med teamet till Lördagens drabbning med 6 timmars SM Endurance.    Vi minns de duktiga killarna Otto Tjäder och Lukas Sundahl i just en Clio som vann i Finalen på Anderstorp 2016..  Ska det vara Team STC som tar det 2017 ??   Välkomna till helgen både Bredd och Elit i STEC är det på banan det avgörs.

2 reaktioner på ”STEC gillar killar som Janne Gustafsson ?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s