STEC växer med supporterklasser

jaguarmgsubaru

STEC Växer och det är med glädje att kunna skriva att helgen den 23-24 September kommer bli den största helgen 2017 inom Svensk Endurance eller Långlopp på Karlskoga Motorstadion.  Det kommer minst 50 tävlande team under dessa 2 dagar.

Avsaknaden av Legend bilar som köra denna helg i Finland så kommer 3 märkesklubbar att förstärka helheten i denna motorfestival.

Entre 100 kronor per dag med läktarplats och hela dagen kommer det serveras korv och Hamburgare istället för snittar och Champagne.   Vi välkomnar Subaruklubben Jaguarklubben och klassiska MG klubben som kommer med några riktiga klenoder som kommer köra på banan.   Det kommer också erbjudas körtid för dig i din egna gatbil och vi säger Gentlemen start your engines for Endurace weekend.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s