Klipp för er förares skull

klipp

STEC har ambitionen att vara i framkant på alla de håll och kanter vi kan.  Komplett klipp utrustning är dyrt men vi kommer inför Gellerstad sluta hyra in utrustningen utan har beställt en komplett räddningsbil med utrustning för i princip allt inom brand och trafikskador. Vi kommer gå utbildning för handhavande och även skaffa brandman utrustning med skyddsdräkt osv. Detta för att kunna göra allt vi kan som arrangör för er säkerhet.  Vi kommer ha en frivillig insamlingsskål Swish 123 588 53 97  för denna utrustning så uppskattar ni team denna investering så lägg någon hundring eller vad ni tycker detta är värt.  Vi hoppas naturligtvis att vi aldrig ska behöva använda detta verktyg men det känns bra att veta att grejerna finns om om det skulle behövas.  Vi har fått en Pajero som vi kommer utrusta och som kommer även fungera som bärgningsbil med sin 4 wd och rejäla drivning.  Vill ert företag synas på Räddningsbilen så kostar en dekal 2000 kronor och kommer synas på samtliga STEC evenemang.   Vi söker också för att ytterligare stärka upp räddningskompetensen 1-2 brandmän eller människor med god kunskap som vill vara med i räddningsbilen. Vi söker också kunskap i form av ambulans sjukvårdare  (undersköterska). Då vi vill även där kunna ligga i framkant.  Finns kompetensen ibland de som läser detta så kan man nå oss på telefon 070-798 23 78 för kalender och ersättnings anspråk.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s