STEC öppnar möjligheter

driving

STEC jobbar aktivt i frågan hur skall detta med Svensk bilsport kunna växa och bli större med fler aktiva och efter våra möten förra veckan med Studiebesök i Baltikum så blev det ännu mer uppdaterat.

STEC kör Light som är en bra grundplattform att kunna på ett enklare sätt börja tävla och pröva detta med Endurance.    Nu tar vi ett kliv som är ännu enklare och hoppas detta slå väl ut  vi kallar konceptet Pay and Drive.

Kom till Gelleråsen och Tierp Arena

paket 1 är att åka med en tävlingsbil några varv för att få instruktion om spårval  eller bara för skoj skull  bjuda kanske in svärmor på en resa. pris 300 kronor

Paket 2 består i att först åka med 2 varv sen köra själv under 3 varv med instruktör och få coachning.  Här pratar vi en perfekt möjlighet att kunna få pröva STEC och vi kommer även ha ett informationstält där vi kan prata med nya förare om skillnaderna mellan de olika klasserna pris 500 kronor

Light

Standard

Klass 1+2  Racing

2 Team kommer även köra sponsorer och inbjudna gäster under denna lunchpaus på 1,5 timme för det blir inget Legend eller sprint på Gelleråsen.  utan vi ger all extra bantid till rekrytering och pröva på med egen bil nu även med STEC bilar.   Vi kommer fylla biltransporten med olika bilar som man även kan hyra in sig i på tävlingarna för 2000 kronor med 30 minuters körtid.

Facebook trådar   Gelleråsen och Tierp Arena

https://www.facebook.com/events/294160154396504

https://www.facebook.com/events/676691349199557

Bokningsformulär

Gelleråsen https://simplesignup.se/events/90269

Tierp Arena https://simplesignup.se/event/94657

Gruppbokningar ring 070-798 23 78

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s