Race längtan , Fri biljetter , Lady team 20/7

ready

Race längtan ??  Sommaren är lång men snart så håll ut en månad och en vecka så kommer först ut den 26 Augusti STEC på Linköping Sviestad.  Banan vi hade en riktigt bra dag sist på med tight fin racing.   Tills ni väntar så får ni denna motivationsfilm

klicka  för film som kittlar oss racing förare.

race ticketJag hamnade i en givande diskussion på Solvalla senast i STEC Montern.   Vilken Endurance Serie är bäst i Sverige ??   Jag berättade om STEC strävan att få till en gemensam Sverigefinal på Anderstorp.  Jag berättade om hur diskussionen med SBF Racing utskottet hade gått till 2016.  Jag berättade även att STEC försökt flera gången kontaktat ER-Cup , MSLS , NSHC för att arbeta gemensamt för Svenska mästerskapet för Svenska långloppsteam.    Jag själv tycker ingen serie är bäst utan det är teamen själva som bestämmer vilken som är bäst om man nu ska gradera de olika serierna.    Vi har under STEC korta livstid lärt oss mycket om hur det fungerar och vi har nu 10 Fribiljetter till team som kör i andra serier till finalen på Anderstorp 21/10    Värde 50,000 kronor.    Dessa presentkort kan delas ut av STEC team som känner förare i andra team som en inbjudan för att den Svenska finalen skall bli årets stora Endurance fest med största startfältet under 2017.   Skicka oss ett email på stec@stec.se för detaljerna och detta är en öppen inbjudan från STEC till Sveriges Endurance team.

stec women team

STEC WOMEN TEAM  har anmält sig till höstens hårdaste race  Halloween racet 4-5 November.    16 Timmars bilsport kräver sin kvinna.   2000 kronor för 2×30 minuters race all inclusive  bil hjälm overall licens etc etc.   är du en riktig hårding så anmäl dig. Känner du en riktig hårding för detta race är ingen lek så anmäl henne.   16 Timmars race med flera timmar i ”Le mans” mörker   Så kan det se ut att köra i mörker film 

Inget för mörkrädda utan detta är kan vi lova Sveriges hårdaste Endurance 2017

planeringen för Winter hell pågår 17-18 Mars  även det 16 Timmars race

halloweenwinterhell bästa

 

4 reaktioner på ”Race längtan , Fri biljetter , Lady team 20/7

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s