STEC WOMEN TEAM EXPANDERAR

racing girl.jpg

STEC har ett team som enbart består av tjejer.  Det är just nu 5 stycken duktiga förare i åldern 24-50 + och alla har börjat med racing för denna möjlighet skapades under vintern.  Nu kommer det finnas ett par platser till inför Gelleråsen och Tierp Arena samt Halloween Racet som avslutar året med ett gigantiskt 16 Timmars race i bland annat kolsvart Mittsverigebanan under 4-5 November. 

Allt ingår i form av bil hjälm overall nackkrage etc för blygsamma 2000 kronor per tävling.    Vill du vara med i teamet eller vill du ge bort detta som en present kontakta oss på mail stec@stec.se  eller ring 070-798 23 78   Ta chansen och sluta drömma och börja rejsa.   Garanterat adrenalinpåslag utlovas. 

 

Vill ni killar vara med i hyrbilsteam så kontakta oss så ska vi försöka hjälpa er också.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s