Bättre radio än någonsin

öronpropp

STEC försöker hjälpa teamen att lyckas och ett bra sätt är radiokommunikation mellan team och förare.  Vi hyr ut komplett set för 300 kronor per team.  Då ingår 2 Walkie Talkie  och 1 förarkit.  nyladdade klara för start och lämnas tillbaka efter racet perfekt hjälp i samband med depåstop eller tankning.    bokas i samband med övrig anmälan och max 16 team kan få ta del av detta erbjudande  Bokas på    https://simplesignup.se/event/94471   Vill man köpa ett paket så ordnar vi det för 999 kronor    så här kan det låta https://www.youtube.com/watch?v=SOf6ZoNJfbc

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s