Nytt team klara inför Linköping 20 Maj

elmia 2

Ännu en ny bil anmäld inför Sviestad   Nummer 9  EU – Racing är klara  med sin fina mittmonterade fransyska.  Och det ska bli spännande att se vad varvtiderna kan piskas ner till med denna snygga bil.       Vi har även lyckats skriva ett bra avtal med restaurangen som kommer servera grilltallrik med sallad bröd för 100 kronor  boka gärna detta så får nu lunchbiljetter och får en egen gräddfil  och det går smidigt i lunchen.     frukost kommer finnas  för 50 kronor  och vi är glada över att kunna få en bra service  så egen mat egna grillar etc kommer inte vara okey.   utan vi har lejt bort detta för att alla team förare mekaniker osv ska kunna få bra mat.

kaffe hamburgare  dricka osv kommer även finnas

 

Välkomna till Linköping 20 Maj

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s