möjlighet att själv vara med och rejsa

volvo s 40

 

Läser du bloggen och känner att du vill vara med och tävla i STEC så slår vi ett slag för hyrbilarna.   Du kommer med hjälmen under armen till motorstadion och kliver rakt in i ett färdigt team.    Otroligt lätt och smidigt för de förare som inte vill skruva bilar eller kanske inte har träffat likasinnade vänner.   Bilen är en Volvo S 40  som körs i Racing klass 1 och är väldigt driftsäker.  i Light körs den av STEC Lady team som gör debut på Lördag.  och på Mantorp är det fritt fram att vara med i teamet.      kostnaden är 2000 kronor och då ingå allt utom sin egna personliga utrustning  overall skor handskar osv.   Det finns plats kvar och bokas nu snabbt inför Söndagens race på Mantorp för 2000 kronor kan du köra SM Endurance  med 30 minuters körtid   bokas på email stec@stec.se  kan även vara en trevlig present att ge bort till sin raceglada kamrat. Perfekt även för de Legend förare som vill gasa lite mer när de kommer till Motorstadion.  Vill du som företag hyra en helt färdigt team så har vi bilar även för detta. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s