Grillning Lördag kväll

grill

 

Malmby kommer det finnas servering i form av hamburgare korv osv Så där tar vi inte med oss egna grillar etc.  Men på Mantorp Lördag kväll då är det helt fritt att grilla och STEC Grillen tänds 20,00 .  Tag med vad ni önskar att lägga på kolbädden och under Söndag har STEC bokat restaurangen och då håller vi inte på med medhavd mat.  Utan Mantorp har bra tjejer i restaurangen som vi gillar.     På Tierp kommer det vara restaurang servering både Fredag och Lördag kväll.  Och nu börjar det verkligen att dra ihop sig till premiär.    Sprid budskapet och Fri Entre hela Söndag.   www.stec.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s