Ännu fler Legend raceklara

legend Jättekul att fler Legend kommer till Mantorp park som vill köra om mästerskapsbältet i denna roliga bilsport.                                                                  Duktiga föraren Tobias Harrisson nummer 22 har skickat in denna bild och anmälan för att det är den bilden de andra förarna kommer få se at ”Tobbe” när han kör om på högersidan efter paris kurvan på Mantorp Park.                                     kul att du är med och välkommen till SM Legend 2017.                                                           Vi vill även välkomna Helene Alklid som är en av Sveriges bästa bilsport fotografer Som kommer vara med på Mantorp på Söndag 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s